U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stuur ons uw reactie

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Els Pheninckx:

Ik heb mijn bruidsbloemen bij Anouk van Floral Memories besteld. Mijn bruidsboeket, een gooi-boeket, en bloemen om onze ceremonie aan te kleden. Anouk had veel foto's voor me om ter inspiratie te dienen, dacht uitgebreid mee, nam echt alle tijd, en droeg veel ideeën en opties aan.
Ik had geen idee wat te kiezen, en Anouk hielp me daar goed bij. Uiteindelijk bedacht ik me een week later dat ik het toch graag anders wilde, en ook daarbij heeft Anouk me enorm geholpen. Het was allemaal geen probleem, en Ze hielp me rustig bloemen en kleuren uit te zoeken die pasten bij mij, mijn jurk en ons thema.
De bloemen die zij uiteindelijk bezorgde waren exact zoals afgesproken, behalve dat ik het eindresultaat eigenlijk nog mooier vond dan ik in eerste instantie had bedacht.
Echt een absolute aanrader!

 

Kelly van Gils:

Je hebt echt top werk afgeleverd op onze bruiloft! Super mooi trouwboeket en corsage! De bloemen bleven ook van 's ochtends tot 's nachts super mooi!